WIJ INTEGREREN DE MEEST EFFICIËNTE OPLOSSINGEN
OM UW VERKOOP TE VERGROTEN


AdTraffic is ontstaan ​​uit passie voor marketing, passie voor het delen van kennis met anderen.


WAAROM ZIJN WIJ ALLEEN GEÏNTERESSEERD IN KLEINE EN MIDDELGROTE BEDRIJVEN?

Omdat de marketingmarkt is jullie vergeten! Je bent tussen grotte bedrijven geplaatst die hun agentschappen van enkele tientallen tot enkele miljoenen Euro per maaand voor service betalen. Er is een twee keuze, zelf alles op te zetten. U moet zelf alle hulpmiddelen zoals marketing automotion, sales automotionof Google-Ads, Facebook-Ads etc...U moet leren hoe u deze kunt gebruiken. Samengevat - u besteedt of veel geld aan marketing, of u wordt marketeer in plaats van zich te concentreren op het bouwen van uw bedrijf.
Beide keuzes maken geen zin.

AdTraffic wordt geleverd met een kant-en-klare oplossing. U krijgt de meest effectieve marketingtools samen met de service die is aangepast aan de grotte van uw onderneming en budget. U kunt met ons samenwerken vanaf 125,- Euro per maand.

Sinds 2012 heeft AdTraffic een aanzienlijk team aan partners en collegas gerekruteerd en levert nu uitzonderlijke PPC, website-ontwikkeling en Conversion Rate Optimization services aan een lange lijst van tevreden klanten. Zoals altijd blijven we gefocust op uitzonderlijke resultaten voor onze klanten. Ons innovatieve digitale marketingproces is gebaseerd op een rigoureuze methodologie, constante tests en een flinke dosis passie voor succes - en daarom werkt het ook echt.

Patryk Schulmeister

Oprichter AdTraffic Marketing Solutions

Social Profiels

Mijn naam is Patryk Schulmeister en ik ben de optichter van AdTraffic. AdTraffic helpt u bij het runnen van een bedrijfs marketing. Als u hier bent, betekent dit dat u op zoek bent naar oplossingen waarmee u uw omzet wilt verhogen. Ik heb te maken gehad met marketing sinds ik me herinner - mijn hele professionele leven, dat is meer dan 20 jaar geleden. Ik werkte voor zowel grote bedrijven als kleine bedrijven. Gedurende deze tijd leerde ik onder andere dat er niets saaier is dan de status-quo. Vertrouwen op bekende, bewezen en ineffectieve oplossingen, paden, wegen, enz. Als iets slecht is of slecht werkt, moet je het veranderen! Daarom heb ik AdTraffic opgericht - om het marketinggebied in de sector van micro-, kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) te veranderen. Deel uw mening, opmerkingen en advies, Lof is ook welkom. Mijn doel is om een ​​omgeving te creëren die helder, eenvoudig, transparant en intuïtief voor je is. Een omgeving waarin jij je goed voelt. Dat is waarom ik mezelf niet met een muur afscheid - ik ben tot je beschikking op onder [email protected]

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Mobirise